Home » Over ons

Over Dakwerkbedrijf.nl

Onderdeel van Theo Bouten Loodgieters en dakwerken

Kom in contact

betrouwbare partner in dakwerk

Vakmanschap en Kwaliteit

Theo Bouten Loodgieters en dakwerken is een gerenommeerd installatiebedrijf te Nijmegen. In elke discipline binnen dit brede werkterrein zijn we specialist. Onze klanten zijn daardoor in alle branches te vinden: van (industriële) bedrijven, overheid en semi overheid, tot aannemers en particulieren. Korte lijnen en heldere communicatie binnen het bedrijf zorgen voor een goede afstemming tussen opdrachtgever en bedrijf. Door deze flexibele organisatie kunnen wij vlot en accuraat inspelen op uw exacte wensen. Zo profiteert u optimaal van onze meerwaarde. Wij streven ernaar om voor u een totaalinstallateur te zijn van kwaliteitsproducten en diensten.

Theo Bouten Loodgieters & Dakwerken is door deze jarenlange ervaring, gegroeid tot een gerenommeerd installatiebedrijf en daardoor in alle branches te vinden: van (industriële) bedrijven, overheid en semi overheid, tot aannemers en particulieren.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

We adviseren u graag vrijblijvend op locatie.

Offerte aanvragen

Daklekkage

Dakreparatie

Dakbedekking

Onderhoud

Dakgoten

PARTNER IN DAKWERK

Waarom u voor ons kiest

Woont u in Nijmegen of omgeving en heeft u een dakdekker nodig? Door dakwerkbedrijf.nl wordt u vakkundig geholpen. Onze dakdekkers zijn goed opgeleid en hebben al vele jaren ervaring. Wij denken met u mee en komen graag vrijblijvend op locatie langs. Wanneer er zich problemen voordoen met uw dak, staan wij 24 uur per dag voor u klaar om deze te verhelpen.

Vakmanschap & passie

Vakmanschap & passie

Dankzij onze deskundigheid en meer dan 100 jaar ervaring kunnen wij u helpen bij al uw dakwerk.

Uitstekende service

Uitstekende service

Wij denken met u mee en komen graag vrijblijvend op locatie langs. Problemen met uw dak? Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar.

Persoonlijk Advies

Persoonlijk Advies

Onze ervaringsdeskundigen kunnen u voorzien van een geheel vrijblijvend gedegen advies op locatie.

PARTNER IN DAKWERK

Voor al uw dakwerk

Daklekkage of ander spoedprobleem? U kunt ons 24 uur per dag bereiken. De meeste problemen kunnen wij nog dezelfde dag verhelpen!

+024 3224038 | info@dakwerkbedrijf.nl

Kom in contact