Home ยป Onderhoud

Hulp bij onderhoud
en inspectie

Kom in contact

betrouwbare partner in dakwerk

Vakkundige onderhoud
van uw dak

Onderhoud aan uw dak nodig in de regio Nijmegen, Malden, Beuningen,Wijchen en Beek? Tijdens een dakinspectie controleren wij de kwaliteit van uw dak. Wanneer u ons inschakelt voor dakinspectie, voeren wij diverse werkzaamheden uit. We zorgen voor een grondige reiniging van de bedekking en realiseren meteen kleine reparaties. Daarnaast kijken we naar de staat van uw dak. Soms raden we u aan om voor groter onderhoud te gaan, dan geven we u daar advies over. Er wordt onder andere gekeken of uw dak mankementen heeft die in de toekomst lekkage en schade kunnen geven.

Door preventieve inspecties voorkomt u dus grote schadeposten. Vroegtijdig dakonderhoud zorgt ervoor dat het dak zijn goede conditie behoudt. Bovendien verlengt het de levensduur van uw dakbedekking en is uw dak het hele jaar door beschermd tegen de invloeden van het weer.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

We adviseren u graag vrijblijvend op locatie.

Offerte aanvragen

Daklekkage

Dakreparatie

Dakbedekking

Onderhoud

Dakgoten

PARTNER IN DAKWERK

Waarom u voor ons kiest

Woont u in Nijmegen of omgeving en heeft u een dakdekker nodig? Door dakwerkbedrijf.nl wordt u vakkundig geholpen. Onze dakdekkers zijn goed opgeleid en hebben al vele jaren ervaring. Wij denken met u mee en komen graag vrijblijvend op locatie langs. Wanneer er zich problemen voordoen met uw dak, staan wij 24 uur per dag voor u klaar om deze te verhelpen.

Vakmanschap & passie

Vakmanschap & passie

Dankzij onze deskundigheid en meer dan 100 jaar ervaring kunnen wij u helpen bij al uw dakwerk.

Uitstekende service

Uitstekende service

Wij denken met u mee en komen graag vrijblijvend op locatie langs. Problemen met uw dak? Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar.

Persoonlijk Advies

Persoonlijk Advies

Onze ervaringsdeskundigen kunnen u voorzien van een geheel vrijblijvend gedegen advies op locatie.

PARTNER IN DAKWERK

Voor al uw dakwerk

Daklekkage of ander spoedprobleem? U kunt ons 24 uur per dag bereiken. De meeste problemen kunnen wij nog dezelfde dag verhelpen!

+024 3224038 | info@dakwerkbedrijf.nl

Kom in contact