Home » Daklekkage

Hulp bij lekkage aan uw dak

Kom in contact

betrouwbare partner in dakwerk

Lekkage aan uw dak
spoedig verholpen

Krijgt u te maken met een daklekkage in de regio Nijmegen, Malden, Beuningen,Wijchen en Beek? Dat levert vrijwel direct problemen op, zoals vochtplekken en schimmel. Een daklekkage wordt veelal veroorzaakt door storm en regen én door het uitblijven van onderhoud. Een lekkage op het dak is lang niet altijd direct zichtbaar. Ook een onzichtbare lekkage kan echter al behoorlijk veel schade veroorzaken. Geen enkele daklekkage is hetzelfde en de plek waar de schade naar voren komt is niet vanzelfsprekend de locatie waar een lekkage zich opdoet. Dakwerkbedrijf.nl staat 24 uur dag voor u klaar om de lekkage aan uw dak te verhelpen.

Mocht u twijfelen over de huidige staat van uw dak, dan hebben wij ook de mogelijkheid tot een dakinspectie. Hierbij controleren we uw dak op alle basis- en uitgebreide functies. Zeker bij oudere daken is het verstandig om tijdig een dakinspectie in te schakelen, want zo voorkomt u mogelijk hogere kosten in de toekomst. Aanvullend kan regelmatig onderhoud, al dan niet door uzelf, schade aan het dak zoveel mogelijk voorkomen.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

We adviseren u graag vrijblijvend op locatie.

Offerte aanvragen

Daklekkage

Dakreparatie

Dakbedekking

Onderhoud

Dakgoten

PARTNER IN DAKWERK

Waarom u voor ons kiest

Woont u in Nijmegen of omgeving en heeft u een dakdekker nodig? Door dakwerkbedrijf.nl wordt u vakkundig geholpen. Onze dakdekkers zijn goed opgeleid en hebben al vele jaren ervaring. Wij denken met u mee en komen graag vrijblijvend op locatie langs. Wanneer er zich problemen voordoen met uw dak, staan wij 24 uur per dag voor u klaar om deze te verhelpen.

Vakmanschap & passie

Vakmanschap & passie

Dankzij onze deskundigheid en meer dan 100 jaar ervaring kunnen wij u helpen bij al uw dakwerk.

Uitstekende service

Uitstekende service

Wij denken met u mee en komen graag vrijblijvend op locatie langs. Problemen met uw dak? Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar.

Persoonlijk Advies

Persoonlijk Advies

Onze ervaringsdeskundigen kunnen u voorzien van een geheel vrijblijvend gedegen advies op locatie.

PARTNER IN DAKWERK

Voor al uw dakwerk

Daklekkage of ander spoedprobleem? U kunt ons 24 uur per dag bereiken. De meeste problemen kunnen wij nog dezelfde dag verhelpen!

+024 3224038 | info@dakwerkbedrijf.nl

Kom in contact