Home ยป Dakreparatie

Spoedig hulp bij alle
dakreparaties

Kom in contact

betrouwbare partner in dakwerk

Vakkundige reparatie
van uw dak

Dak reparatie nodig in de regio Nijmegen, Malden, Beuningen,Wijchen en Beek? Er kunnen allerlei redenen zijn waardoor uw dak gerepareerd moet worden. Het belangrijkste is dat dit snel en deskundig gebeurt zodat er geen bijkomende schade ontstaat door bijvoorbeeld een lekkage. In de meeste gevallen kunnen wij uw problemen verhelpen met een vakkundige reparatie en is het vernieuwen van uw dak niet nodig. Ook bij stormschade zullen wij zo snel mogelijk overgaan tot de reparatie van uw dak. Wij bieden in dergelijke gevallen ook onze 24/7 service aan, zodat de reparatie zo snel mogelijk wordt uitgevoerd.

In sommige gevallen kan het zijn dat dakrenovatie nodig is. Welke werkzaamheden er bij een renovatie precies moeten worden uitgevoerd, verschilt per dak. Wanneer u ons inschakelt, komen we daarom eerst bij u langs om uw dak te inspecteren. Aan de hand daarvan stellen we een plan van aanpak op. Bent u het daarmee eens? Dan gaan we vervolgens voor u aan de slag.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

We adviseren u graag vrijblijvend op locatie.

Offerte aanvragen

Daklekkage

Dakreparatie

Dakbedekking

Onderhoud

Dakgoten

PARTNER IN DAKWERK

Waarom u voor ons kiest

Woont u in Nijmegen of omgeving en heeft u een dakdekker nodig? Door dakwerkbedrijf.nl wordt u vakkundig geholpen. Onze dakdekkers zijn goed opgeleid en hebben al vele jaren ervaring. Wij denken met u mee en komen graag vrijblijvend op locatie langs. Wanneer er zich problemen voordoen met uw dak, staan wij 24 uur per dag voor u klaar om deze te verhelpen.

Vakmanschap & passie

Vakmanschap & passie

Dankzij onze deskundigheid en meer dan 100 jaar ervaring kunnen wij u helpen bij al uw dakwerk.

Uitstekende service

Uitstekende service

Wij denken met u mee en komen graag vrijblijvend op locatie langs. Problemen met uw dak? Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar.

Persoonlijk Advies

Persoonlijk Advies

Onze ervaringsdeskundigen kunnen u voorzien van een geheel vrijblijvend gedegen advies op locatie.

PARTNER IN DAKWERK

Voor al uw dakwerk

Daklekkage of ander spoedprobleem? U kunt ons 24 uur per dag bereiken. De meeste problemen kunnen wij nog dezelfde dag verhelpen!

+024 3224038 | info@dakwerkbedrijf.nl

Kom in contact